Prokurorit Themelore - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars
Kryeprokurori Kadriu priti në takim Policinë e Kosovës për regjionin e Gjilanit
Kryeprokurori Kadriu priti në takim Policinë e Kosovës për regjionin e Gjilanit

  Gjilan, 19 prill 2024 – Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Gjilan, z. Arben Kadriu, ...

Lexo më shumë
Kryeprokurori Kadriu priti në takim Inspektoratin Qendror të Punës për rajonin e Gjilanit
Kryeprokurori Kadriu priti në takim Inspektoratin Qendror të Punës për rajonin e Gjilanit

  Gjilan, 16 prill 2024 – Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Gjilan, z. Arben Kadriu ...

Lexo më shumë
SQARIM PËR MEDIA
SQARIM PËR MEDIA

  Gjilan, 06 mars 2024 – Prokuroria Themelore në Gjilan, njofton opinionin publik se gjatë ...

Lexo më shumë
Aktakuzë kundër tre personave për marrje dhe dhënie të ryshfetit
Aktakuzë kundër tre personave për marrje dhe dhënie të ryshfetit

  Gjilan, 05 Mars 2024 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime t&...

Lexo më shumë
Ndalohet një person për mashtrim dhe vjedhje të identitetit
Ndalohet një person për mashtrim dhe vjedhje të identitetit

  Gjilan, 29 Shkurt 2024 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Përgjithshëm, ...

Lexo më shumë