Prokurorit Themelore - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Zyrtare për Informim dhe Monitorim të mediave

Zyrtare për Informim dhe Monitorim të mediave

Fitore Mehmeti
Mob: 045/ 381 758
E-mail: Fitore.a.Mehmeti@rks-psh.org