Prokurorit Themelore - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Zyrtar për Informim dhe Monitorim të Mediave

Zyrtar për Informim dhe Monitorim të Mediave

​Laureta Ulaj
Mobile: +383 (0)45817989
E-mail: laureta.ulaj@rks-psh.org

Adresa: Prokuroria Themelore e Prishtinës, Pallati i Drejtësisë, Objekti C, Hajvali-Prishtinë.