Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Në fokus

Kërkohet paraburgim për veprën penale “Keqtrajtimi apo braktisja e fëmijës”
Kërkohet paraburgim për veprën penale “Keqtrajtimi apo braktisja e fëmijës”

  Ferizaj, 11 Prill 2021– Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Përgjithshëm, ka paraqitur kërkesë ...

Lexo më shumë
NJOFTIM NGA ZYRA E KRYEPROKURORIT TË SHTETIT
NJOFTIM NGA ZYRA E KRYEPROKURORIT TË SHTETIT

Prishtinë, 8 prill 2021 – Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit njofton opinionin se ka filluar ndërmarrjen e të gjitha ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar

Prishtinë, 07 prill 2021 – Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykat&...

Lexo më shumë

Lajme

Kërkohet paraburgim për veprën penale “Keqtrajtimi apo braktisja e fëmijës”
Kërkohet paraburgim për veprën penale “Keqtrajtimi apo braktisja e fëmijës”

  Ferizaj, 11 Prill 2021– Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i ...

Lexo më shumë
NJOFTIM NGA ZYRA E KRYEPROKURORIT TË SHTETIT
NJOFTIM NGA ZYRA E KRYEPROKURORIT TË SHTETIT

Prishtinë, 8 prill 2021 – Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit njofton ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar

Prishtinë, 07 prill 2021 – Prokuroria Speciale e Republikës s&...

Lexo më shumë
Raporti 24h i Prokurorit të Shtetit
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 08 prill 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 07 prill 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 06 prill 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 05 prill 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 04 prill 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 03 prill 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 02 Prill 2021– Prokurori i Shtetit ju njofton ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 01 Prill 2021– Prokurori i Shtetit ju njofton ...

Shiko të gjitha raportet
Sqarim për Media

Prishtinë, 12 shtator 2020 - Zyra e Kryeprokurorit t&...

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi priti në takim Ambasadorin e ri të Zvicrës, Thomas Kolly

Prishtinë, 30 shtator 2020 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksand&...

Kryeprokurori i Shtetit vizitoi Prokurorinë Themelore në Gjakovë

Gjakovë, 24 qershor 2020 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksand&...

Shiko të gjitha aktivitetet
Prokuroria Speciale shënjestron një rast të ri për tregti të ndaluar dhe shpëlarje të parave

Prishtinë, 23 tetor 2020 – Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale ...

Aktakuzë për tregti të ndaluar  dhe shpëlarje të parave

Prishtinë, 23 tetor 2020 – Prokuroria Speciale e Republikë...

Aktakuzë për përvetësimi në detyrë dhe hyrje në sistemet kompjuterike

Prishtinë, 07 tetor 2020 – Prokuroria Speciale e Republikë...

Njoftim për media nga Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës

Prishtinë, 11 shtator 2020 – Prokuroria Speciale e Republikë...

Aktakuzë për vepra penale që ndërlidhen me krim të organizuar

Prishtinë, 07 korrik 2020 – Prokuroria Speciale e Republikë...

Shiko të gjitha aktivitetet
Kërkohet paraburgim për veprën penale “Keqtrajtimi apo braktisja e fëmijës”

  Ferizaj, 11 Prill 2021– Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i ...

NJOFTIM NGA ZYRA E KRYEPROKURORIT TË SHTETIT

Prishtinë, 8 prill 2021 – Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit njofton ...

Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar

Prishtinë, 07 prill 2021 – Prokuroria Speciale e Republikës s&...

Aktakuzë për vrasje të rëndë, vrasje në tentativë dhe lëndim të lehtë trupor

Gjakovë, 07 prill 2021 – Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti ...

Prokuroria Speciale sekuestron dhe ngrin 2.389.750 euro

Prishtinë, 06 prill 2021 – Aksioni i Prokurorisë Speciale të ...

Kryeprokurori Lumezi dhe Ministrja Haxhiu diskutojnë për bashkëpunimin ndër-institucional

Prishtinë, 6 prill 2021 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ...

Me urdhër të Prokurorisë Speciale ngrihen shtatëqindmijë euro

Prishtinë, 1 prill 2021 - Aksioni i Prokurorisë Speciale të ...

Kërkohet paraburgim ndaj një personi për veprën penale vrasje e rëndë në tentativë

Gjakovë, 02 prill 2021 – Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka ...

Prokuroria Speciale shenjëstron tre raste të reja

Prishtinë, 01 prill 2021 – Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale të ...

Kërkohet paraburgim ndaj tre zyrtarëve policorë lidhur me rastin ‘’Karaçeva’’

Gjilan, 01 Prill 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Pë...

Shiko të gjitha aktivitetet
Dhjetor 2020

03/02/2021

Nentor 2020

23/12/2020

Tetor 2020

26/11/2020

Shtator 2020

29/10/2020

Gusht 2020

25/09/2020

Korrik 2020

14/08/2020

Qershor 2020

14/08/2020

Maj 2020

14/08/2020

Prill 2020

14/08/2020

Shiko të gjitha buletinet

Foto Galeria

Video Galeria