Prokurorit Themelore - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Zyrtarë për Komunikim dhe Monitorim të mediave:

Zyrtarë për Komunikim dhe Monitorim të mediave:

Vjosa Baftiu
Mob: 044/406 505
E-mail: vjosa.baftiu@rks-psh.org

Adresa e Prokurorisë : Prokuroria Themelore Ferizaj Rr. Reçakut, pa nr. 70000 Ferizaj, Kosovë