Prokurorit Themelore - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Zyrtarë për Komunikim dhe Monitorim të mediave

Zyrtarë për Komunikim dhe Monitorim të mediave

Shkodran Nikçi
Mob: 044/505 303
E-mail: shkodran.nikci@rks-psh.org