Ballina | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
Home Banner
left stars
right stars
Left Logo Right Logo
Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës

Në fokus

news banner
Projekti holandez, CILC, vazhdon mbështetjen për sistemin prokurorial të Kosovës

Prishtinë, 4 qershor 2020 – Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi dhe Drejtori i Njësitit për Shqyrtimin e Perform...

Lexo më shumë
news banner
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA E PROKURORISË THEMELORE NË PRISHTINË DHE INSEKTORATIT POLICOR TË KOSOVËS

Prishtinë, 4 qershor 2020 – Prokuroria Themelore në Prishtinë dhe Inspektorati Policor i Kosovës, njoftojnë opinionin publik se janë duke e trajtuar incidentin në lidhje me v...

Lexo më shumë
news banner
Ndalohet një person i dyshuar për veprën penale ‘’Fajdeja’’

Gjilan, 03 Qershor 2020 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka ndaluar të dyshuarin A.K., në kohëzgjatje prej 48 orësh, me dyshimin se ka kryer...

Lexo më shumë

Lajme

news banner
Aktakuzë për tentim vrasje, kanosje dhe armëmbajtje pa leje

Prizren, 03 qershor 2020 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i...

Lexo më shumë
news banner
Kryesuesi Hyseni vizitoi Odën e Avokatëve të Kosovës

Prishtinë 2 qershor 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosov...

Lexo më shumë
news banner
Ndalohet një person nën dyshimin për veprat penale “Vrasje në tentativë” dhe “Vrasje e rëndë”

Ferizaj, 01 Qershor 2020- Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik, ...

Lexo më shumë

Të gjitha lajmet:

KPK PSH
Raporti 24h i Prokurorit të Shtetit
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 04 qershor  2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 03 qershor  2020  Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 2 qershor 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 10 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 09 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 08 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 07 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 6 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjat&...

Shiko të gjitha raportet
Kalendari i takimeve

Dokumente dhe publikime

Legjislacioni
gavel
Legjislacioni
Vendime
picture_in_picture_alt
Vendime
Publikime
description
Publikime
Raporte
assignment
Raporte
Plane të punës
today
Plane të punës
Dokumente strategjike
chrome_reader_mode
Dokumente strategjike
Partnerët
Partnerët
Etika profesionale
Etika profesionale

Fotogaleria

Videogaleria