Dokumente Publikime - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Memorandum Bashkëpunimi mes KPK-së dhe Doganës së Kosovës

Shkarko

Memorandum i Bashkëpunimit mes KPK-së dhe Akademisë së Drejtësisë për zbatimin e Strategjisë për Sundimin e Ligjit 2021-2026, nr.1244.2022

Shkarko