Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Në fokus

news banner
Prezantohet Raporti special i EULEX-it për ndikimin e Covid-19 në sundimin e ligjit në Kosovë

Prishtinë, 18 maj 2021 – Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit (EULEX) ka organizuar një konferencë, në të ...

Lexo më shumë
news banner
Diskutohet avancimi i ndërlidhjes për shkëmbimin elektronik të të dhënave

Prishtinë, 17 maj 2021 - Zëvendëskryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, njëherësh Kryesues&...

Lexo më shumë
news banner
Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Jetish Maloku, është takuar me Kryetarin e Këshillit të Lartë të Prokurorisë së Shqipërisë, Gent Ibrahimi

Prishtinë, 12 maj 2021 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Jetish Maloku, ka pritur sot në takim, Kryetarin e ...

Lexo më shumë

Lajme

image
REAGIM NGA KËSHILLI PROKURORIAL I KOSOVËS

Prishtinë, 7 maj 2021 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) reagon ...

Lexo më shumë
image
Mbahet takimi i 198-të i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Prishtinë, 27 prill 2020 – Këshilli Prokurorial i Kosovës, i udh&...

Lexo më shumë
image
Komisioni për Buxhet, Financa dhe Personel diskuton realizimin e buxhetit

Prishtinë, 26 prill  2021 – Komisioni për Buxhet, Financa dhe Personel i ...

Lexo më shumë

Fotogaleria

Videogaleria