Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kryesuesi Hajdaraj priti në takim Ambasadoren e Mbretërisë së Holandës në Kosovë, znj. Carin Lobbezoo
Kryesuesi Hajdaraj priti në takim Ambasadoren e Mbretërisë së Holandës në Kosovë, znj. Carin Lobbezoo

Prishtinë, 27 shkurt 2024 Mbështetja e projekteve për sistemin prokurorial, ...

Lexo më shumë
Diskutohet për realizimin e projekteve dhe mbështetjen e mëtejshme të EUKOJUST-it për sistemin prokurorial
Diskutohet për realizimin e projekteve dhe mbështetjen e mëtejshme të EUKOJUST-it për sistemin prokurorial

Prishtinë, 27 shkurt 2024 Realizmi i aktiviteteve dhe diskutimi i planeve strategjike dhe ideve ...

Lexo më shumë
Mbahet takimi i Komisionit për zgjedhjen e anëtarit të KPK-së nga radhët e PSRK-së
Mbahet takimi i Komisionit për zgjedhjen e anëtarit të KPK-së nga radhët e PSRK-së

Prishtinë, 27 shkurt 2024 Komisioni për zgjedhjen e anëtarit t&...

Lexo më shumë
Betohet anëtari i ri i KPK-së nga radhët e profesorëve universitarë të drejtësisë
Betohet anëtari i ri i KPK-së nga radhët e profesorëve universitarë të drejtësisë

Prishtinë, 26 shkurt 2024 Këshilli i Prokurorial i Kosovës (KPK), ...

Lexo më shumë
Hartohet drafti i Planit Vjetor të Punës së KPK-së për vitin 2024
Hartohet drafti i Planit Vjetor të Punës së KPK-së për vitin 2024

Prishtinë, 22 shkurt 2024 Sekretariati i Këshillit Prokurorial të Kosovë...

Lexo më shumë
Mbahet takimi i radhës i Komisionit për Administrimin e Prokurorive
Mbahet takimi i radhës i Komisionit për Administrimin e Prokurorive

Prishtinë, 20 shkurt 2024 Komisioni për Administrimin e Prokurorive të KPK-s&...

Lexo më shumë