Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Ndalohen dy persona për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar dhe falsifikim të dokumenteve
Ndalohen dy persona për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar dhe falsifikim të dokumenteve

Gjilan, 24 Dhjetor 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti p&...

Lexo më shumë
Aktakuzë për vrasje të rëndë
Aktakuzë për vrasje të rëndë

Gjilan, 24 Dhjetor 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Ndalohet një person për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurorim publik
Ndalohet një person për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurorim publik

Gjilan, 8 dhjetor 2021 - Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër t&...

Lexo më shumë
Aktakuzë për keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare
Aktakuzë për keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare

Gjilan, 24 Nëntor 2021 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Pë...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik

Gjilan, 23 Nëntor 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti pë...

Lexo më shumë
Ndalohet një person për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik
Ndalohet një person për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik

Gjilan, 22 Nëntor 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti pë...

Lexo më shumë
Aktakuzë kundër 73 personave për rastin ‘’Karaçeva’’
Aktakuzë kundër 73 personave për rastin ‘’Karaçeva’’

Gjilan, 18 Nëntor 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Pë...

Lexo më shumë