Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Aktakuzë për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik dhe falsifikim të dokumenteve
Aktakuzë për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik dhe falsifikim të dokumenteve

Prizren, 31 dhjetor 2021 - Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Përgjithsh&...

Lexo më shumë
Arrestohet personi i pestë në rastin e fajdeve të datës 22 dhjetor 2021
Arrestohet personi i pestë në rastin e fajdeve të datës 22 dhjetor 2021

Prizren, 31 dhjetor 2021 - Prokuroria Themelore në Prizren, ...

Lexo më shumë
Kryeprokurori Buzhala priti në takim Udhëheqësit e Policisë së Kosovës  Regjioni i Gjakovës
Kryeprokurori Buzhala priti në takim Udhëheqësit e Policisë së Kosovës Regjioni i Gjakovës

Gjakovë, 30 dhjetor 2021 –Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Gjakovë, ...

Lexo më shumë
Kërkohet caktimi i paraburgimit për vrasjen e mbrëmshme në Mitrovicë
Kërkohet caktimi i paraburgimit për vrasjen e mbrëmshme në Mitrovicë

Mitrovicë, 29 dhjetor 2021 – Prokuroria Themelore në ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist
Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

Prishtinë, 29 dhjetor 2021 – Prokuroria Speciale e Republikës së Kosov&...

Lexo më shumë
Prokuroria Themelore në Gjakovë gjatë vitit 2021 ka ngritur 148 aktakuza kundër 148 personave
Prokuroria Themelore në Gjakovë gjatë vitit 2021 ka ngritur 148 aktakuza kundër 148 personave

Gjakovë, 29 dhjetor 2021 – Prokuroria Themelore në Gjakovë, brenda periudhë...

Lexo më shumë