Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Aktakuzë lidhur me rastin e dhunimit të 18 vjeçares në Ferizaj
Aktakuzë lidhur me rastin e dhunimit të 18 vjeçares në Ferizaj

  Ferizaj, 28 Maj 2024 –Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve t&...

Lexo më shumë
AKTAKUZË KUNDËR DY PERSONAVE PËR ‘’NXITJA E PËRÇARJES DHE MOS DURIMIT’’
AKTAKUZË KUNDËR DY PERSONAVE PËR ‘’NXITJA E PËRÇARJES DHE MOS DURIMIT’’

  Prishtinë, 28 maj 2024 – Prokuroria Speciale, ka ngritur aktakuzë në ...

Lexo më shumë
U.D. Kryeprokurori i Shtetit mori pjesë në Kongresin e Tretë të Forenzikës
U.D. Kryeprokurori i Shtetit mori pjesë në Kongresin e Tretë të Forenzikës

  Prishtinë, 25 Maj 2024 - Me ftesë të Kolegjit UBT, Ushtruesi ...

Lexo më shumë
Kërkohet masa e paraburgimit ndaj personit i cili dyshohet se është përfshirë në dy raste të vjedhjes së rëndë
Kërkohet masa e paraburgimit ndaj personit i cili dyshohet se është përfshirë në dy raste të vjedhjes së rëndë

  Prishtinë, 21 maj 2024– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin ...

Lexo më shumë