Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Ndalohen 7 persona të dyshuar nga aksioni në ndërmarrjen publike “Ambienti” në Pejë
Ndalohen 7 persona të dyshuar nga aksioni në ndërmarrjen publike “Ambienti” në Pejë

Pejë, 16 mars 2023- Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinionin publik ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për mashtrimin e mbi 40 klientëve në vlerë mbi 44 mijë euro
Aktakuzë për mashtrimin e mbi 40 klientëve në vlerë mbi 44 mijë euro

Pejë, 13 janar 2023- Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i ...

Lexo më shumë
Mbahet takimi koordinues për veprat penale kundër integritetit seksual
Mbahet takimi koordinues për veprat penale kundër integritetit seksual

Pejë, 13 dhjetor –Prokurorja e shtetit, Sanije Seferi-Gashi, e caktuar si ...

Lexo më shumë
Arrestohen dy persona të dyshuar për sulmin e të moshuarës
Arrestohen dy persona të dyshuar për sulmin e të moshuarës

Pejë, 2 nëntor  2022 - Prokuroria Themelore në Pejë, ...

Lexo më shumë
Kërkohet përgjegjësi dhe efikasitet për mbrojtën e viktimave të krimit
Kërkohet përgjegjësi dhe efikasitet për mbrojtën e viktimave të krimit

Pejë, 26 tetor 2022- Me moton “Moment reflektimi i zinxhirit institucional”, ...

Lexo më shumë
Prokuroria e Pejës ngrit aktakuzë për vrasje
Prokuroria e Pejës ngrit aktakuzë për vrasje

Pejë, 5 tetor 2022- Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i ...

Lexo më shumë
Arrestohet një person i dyshuar për sulm seksual
Arrestohet një person i dyshuar për sulm seksual

Pejë, 30 shtator 2022 - Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinionin publik ...

Lexo më shumë