Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS

   Prishtinë, 1 dhjetor 2023 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton ...

Lexo më shumë
Ndalohet një person i dyshuar për kanosje ndaj një gazetari
Ndalohet një person i dyshuar për kanosje ndaj një gazetari

  Prishtinë, 8 nëntor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, ...

Lexo më shumë
Aktakuzë lidhur me incidentin në Kuvendin e Kosovës
Aktakuzë lidhur me incidentin në Kuvendin e Kosovës

  Prishtinë, 30 tetor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin ...

Lexo më shumë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë

  Prishtinë, 24 tetor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, pë...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS

  Prishtinë, 11 tetor 2023 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin ...

Lexo më shumë
Aktakuzë kundër dy të pandehurave në rastin e keqtrajtimit të fëmijës në çerdhen në Fushë Kosovë
Aktakuzë kundër dy të pandehurave në rastin e keqtrajtimit të fëmijës në çerdhen në Fushë Kosovë

  Prishtinë, 9 tetor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin ...

Lexo më shumë