Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS

   Prishtinë, 1 dhjetor 2023 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton ...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PROKURORI - POLICI
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PROKURORI - POLICI

  Prishtinë, më 30 nëntor 2023 -  Lidhur me ...

Lexo më shumë
U.D. Kryeprokurori i Shtetit mbajti kolegjium me kryeprokurorët e prokurorive
U.D. Kryeprokurori i Shtetit mbajti kolegjium me kryeprokurorët e prokurorive

  Prishtinë, 29 Nëntor 2023 – Ushtruesi i Detyrës s&...

Lexo më shumë
AKTAKUZË KUNDËR NJË SERBI PËR MASAKRËN E DUBRAVËS
AKTAKUZË KUNDËR NJË SERBI PËR MASAKRËN E DUBRAVËS

  Prishtinë, 29 nëntor 2023 - Prokuroria Speciale (PS), ka ngritur aktakuz&...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT NGA PROKURORIA SPECIALE DHE POLICIA E KOSOVËS
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT NGA PROKURORIA SPECIALE DHE POLICIA E KOSOVËS

Arrestohen gjashtë persona për falsifikim të parasë, prodhimi ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe për mashtrim në prokurim publik
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe për mashtrim në prokurim publik

  Prizren, 24 Nëntor 2023 - Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i ...

Lexo më shumë