Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kërkohet paraburgim për sulmin ndaj policëve në Leposaviq
Kërkohet paraburgim për sulmin ndaj policëve në Leposaviq

Mitrovicë, 17 korrik 2022 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë  - Departamenti ...

Lexo më shumë
Arrestohet i dyshuari për vrasjen e të riut Albert Muja në Mitrovicë
Arrestohet i dyshuari për vrasjen e të riut Albert Muja në Mitrovicë

Mitrovicë, 04 korrik 2022 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë njofton opinionin se &...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj të dyshuarve për sulmin ndaj policëve në Skenderaj
Kërkohet paraburgim ndaj të dyshuarve për sulmin ndaj policëve në Skenderaj

Mitrovicë, 04 korrik 2022 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë  - Departamenti ...

Lexo më shumë
Një muaj paraburgim për të personin që vrau babain dhe vëllain në Mitrovicën e Veriut
Një muaj paraburgim për të personin që vrau babain dhe vëllain në Mitrovicën e Veriut

Mitrovicë, 30 maj 2022 – Gjykata Themelore në Mitrovicë - &...

Lexo më shumë
Një muaj paraburgim zyrtarit policor që keqpërdori detyrën zyrtare
Një muaj paraburgim zyrtarit policor që keqpërdori detyrën zyrtare

Mitrovicë, 27 maj 2022 – Gjykata Themelore në Mitrovicë ka ...

Lexo më shumë
Vrasje e dyfishtë brenda familjes në Mitrovicën e Veriut
Vrasje e dyfishtë brenda familjes në Mitrovicën e Veriut

Mitrovicë, 27 maj 2022 – Rreth orës 5 - 5.30 të m&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim për zyrtarin policor që keqpërdori detyrën zyrtare
Kërkohet paraburgim për zyrtarin policor që keqpërdori detyrën zyrtare

Mitrovicë, 25 maj 2022 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë  - Departamenti ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për vrasjen e gruas në Llaushë të Skenderajt
Aktakuzë për vrasjen e gruas në Llaushë të Skenderajt

Mitrovicë, 16 maj 2022 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë - Departamenti i ...

Lexo më shumë