Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

KOMUNIKATË PËR MEDIA
KOMUNIKATË PËR MEDIA

Gjilan, 01 Tetor 2020 - Prokuroria Themelore në Gjilan, ka mbajtur konferencë p&...

Lexo më shumë
NJOFTIM I PËRBASHKËT NGA PROKURORIA THEMELORE NË GJILAN, INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS DHE POLICIA E KOSOVËS
NJOFTIM I PËRBASHKËT NGA PROKURORIA THEMELORE NË GJILAN, INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS DHE POLICIA E KOSOVËS

Gjilan, 01 Tetorit 2020, 10:00h– Prokuroria Themelore në Gjilan, ju njofton se n&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj 30 personave të ndaluar gjatë aksionit në Karaçevë të Kamenicës
Kërkohet paraburgim ndaj 30 personave të ndaluar gjatë aksionit në Karaçevë të Kamenicës

Gjilan, 19 Shtator 2020  – Prokuroria Themelore në Gjilan, ju njofton se nga ...

Lexo më shumë
Prezantim i   Kryeprokurorit të Prokurorisë Themelore në Gjilan, Jetish Maloku
Prezantim i Kryeprokurorit të Prokurorisë Themelore në Gjilan, Jetish Maloku

19 Shtator 2020 – Prezantim i Kryeprokurorit të Prokurorisë Themelore në Gjilan, ...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT NGA PROKURORIA THEMELORE NË GJILAN, INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS DHE POLICIA E KOSOVËS
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT NGA PROKURORIA THEMELORE NË GJILAN, INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS DHE POLICIA E KOSOVËS

Gjilan, 18 Shtator 2020, 23:30h – Prokuroria Themelore në Gjilan, ju njofton se n&...

Lexo më shumë