Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Në fokus

news banner
Fillon puna për sistematizimin e administratës në sistemin prokurorial

Prishtinë, 24 shtator 2021 – Grupi punues për sistematizimin e vendeve të punës në administratën e sistemit prokurorial ...

Lexo më shumë
news banner
Këshilli Prokurorial i Kosovës mbanë takimin e radhës

Prishtinë, 22 shtator 2021 - Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), i udhëhequr nga Kryesuesi Jetish Maloku, ka zhvilluar takimin e 203...

Lexo më shumë
news banner
Rastet e dhunës në familje, temë e takimit të Zëvendëskryesuesit të KPK-së me Zëvendësministren e Drejtësisë

Prishtinë, 17 shtator 2021 – Zëvendëskryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Veton Shabani, i shoqëruar ...

Lexo më shumë

Lajme

image
Strategjia për sundimin e ligjit, në fokus të takimit të Kryesuesit Maloku dhe Ministres Haxhiu

Prishtinë, 9 shtator 2021 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovë...

Lexo më shumë
image
Shqyrtohet Raporti gjashtëmujor i punës së Komisionit për Buxhet, Financa dhe Personel

Prishtinë, 9 shtator 2021 – Komisioni për Buxhet, Financa dhe Personel i KPK-s&...

Lexo më shumë
image
Rregullorja për transferimin dhe avancimin e prokurorëve të shtetit drejtë finalizimit

Prishtinë, 8 shtator 2021 - Komisionit për Çështje Normative i K&...

Lexo më shumë

Fotogaleria

Videogaleria