Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kryesuesi Maloku ka prezantuar punën njëvjeçare të KPK-së
Kryesuesi Maloku ka prezantuar punën njëvjeçare të KPK-së

Prishtinë, 30 dhjetor 2021 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosov&...

Lexo më shumë
Mbahet takimi i 207-të i Këshillit Prokurorial të Kosovës
Mbahet takimi i 207-të i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Prishtinë, 28 dhjetor 2021 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), ...

Lexo më shumë
Mbahet testi me shkrim i kandidatëve për prokurorë të shtetit
Mbahet testi me shkrim i kandidatëve për prokurorë të shtetit

Prishtinë, 19 dhjetor 2021 – Në Akademinë e ...

Lexo më shumë
Komisioni për Buxhet, Financa dhe Personel aprovoi Planin e prokurimit për vitin 2022
Komisioni për Buxhet, Financa dhe Personel aprovoi Planin e prokurimit për vitin 2022

Prishtinë, 17 dhjetor 2021 - Komisioni për Buxhet, Financa dhe Personel i ...

Lexo më shumë
Prezantohet Raporti nga monitorimi në drejtësi i EULEX-it
Prezantohet Raporti nga monitorimi në drejtësi i EULEX-it

Prishtinë, 16 dhjetor 2021 – Zëvendëskryesuesi i Këshillit ...

Lexo më shumë
Maloku dhe Lumezi vizitojnë institucionet e drejtësisë në Strasburg
Maloku dhe Lumezi vizitojnë institucionet e drejtësisë në Strasburg

Prishtinë, 15 dhjetor 2021 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosov&...

Lexo më shumë
Opinioni i Komisionit të Venecias siguron pavarësinë e sistemit prokurorial
Opinioni i Komisionit të Venecias siguron pavarësinë e sistemit prokurorial

Prishtinë, 14 dhjetor 2021 – Këshill Prokurorial i Kosovës (KPK) ...

Lexo më shumë