Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Aktakuzë për marrje të ryshfetit dhe dëmtim të varreve
Aktakuzë për marrje të ryshfetit dhe dëmtim të varreve

Prizren, 02 gusht 2022- Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar

Prizren, 02 gusht 2022- Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të ...

Lexo më shumë
Njoftim lidhur me të arrestuarit për kontrabandim me migrantë
Njoftim lidhur me të arrestuarit për kontrabandim me migrantë

Prizren, 01 gusht 2022- Prokuroria Themelore në Prizren – Departamenti i Krimeve t&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim kundër pesë të pandehurve për keqpërdorim të pozitës dhe falsifikim të dokumenteve zyrtare
Kërkohet paraburgim kundër pesë të pandehurve për keqpërdorim të pozitës dhe falsifikim të dokumenteve zyrtare

Prizren, 26 korrik 2022- Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të ...

Lexo më shumë
Aktakuzë kundër mësimdhënësit nga Dragashi
Aktakuzë kundër mësimdhënësit nga Dragashi

Prizren, 25 korrik 2022 - Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Pë...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim kundër katër të pandehurve për rastin e grabitjes në market
Kërkohet paraburgim kundër katër të pandehurve për rastin e grabitjes në market

Prizren, 18 korrik 2022- Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim kundër F.K.
Kërkohet paraburgim kundër F.K.

Prizren, 29 prill 2022- Prokuroria Themelore në Prizren- Departamenti për t&...

Lexo më shumë
NJOFTIM PËR MEDIA
NJOFTIM PËR MEDIA

Prizren, 28 prill 2022 - Prokuroria Themelore në Prizren, njofton opinionin publik se me ...

Lexo më shumë