Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Mbahet Takimi i 218-të i Këshillit Prokurorial të Kosovës
Mbahet Takimi i 218-të i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Prishtinë, 29 korrik 2022 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), ...

Lexo më shumë
Mbahet takimi i radhës i Komitetit Drejtues për Strategjinë e Sundimit të Ligjit
Mbahet takimi i radhës i Komitetit Drejtues për Strategjinë e Sundimit të Ligjit

Prishtinë, 27 korrik 2022 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosov&...

Lexo më shumë
Nënshkruhet Memorandum i bashkëpunimit mes KPK-së dhe Akademisë së Drejtësisë
Nënshkruhet Memorandum i bashkëpunimit mes KPK-së dhe Akademisë së Drejtësisë

Prishtinë, 25 korrik 2022 - Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosov&...

Lexo më shumë
Reagim i Këshillit Prokurorial për kërcënimet ndaj prokurorit Lulzim Sulejmani
Reagim i Këshillit Prokurorial për kërcënimet ndaj prokurorit Lulzim Sulejmani

Prishtinë, 20 korrik 2022 - Këshilli Prokurorial i Kosovës ...

Lexo më shumë
Mbahet takimi i Komisionit për Administrimin e Prokurorive
Mbahet takimi i Komisionit për Administrimin e Prokurorive

Prishtinë, 20 korrik 2022 - Komisioni për Administrimin e Prokurorive, i ...

Lexo më shumë