Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Komunikatë për media
Komunikatë për media

Mediat dhe shoqëria civile ftohen nga Prokuroria e Pejës ...

Lexo më shumë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Pejë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Pejë

Pejë, 27 tetor 2021 - Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinionin publik ...

Lexo më shumë
Prokuroria Themelore e Pejës dhe Gjakovës arrestojnë gjashtë (6) persona për fajde
Prokuroria Themelore e Pejës dhe Gjakovës arrestojnë gjashtë (6) persona për fajde

Pejë/Gjakovë 16.09.2021 – Prokuroria Themelore në Pejë dhe Prokuroria ...

Lexo më shumë
Është duke u punuar në ndriçimin e plotë të rrethanave dhe shkaktarëve të vdekjes së qytetarit B.B
Është duke u punuar në ndriçimin e plotë të rrethanave dhe shkaktarëve të vdekjes së qytetarit B.B

Pejë, 15 shtator 2021 – Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve ...

Lexo më shumë
Ndalohen 7 persona për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Komunën e Pejës
Ndalohen 7 persona për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Komunën e Pejës

Pejë, 11 gusht 2021 – Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinioni publik ...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË PËR MEDIA
KOMUNIKATË PËR MEDIA

Pejë, 17 korrik 2021 - Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinionin ...

Lexo më shumë
Bastisje në disa komuna për ndërtime pa leje
Bastisje në disa komuna për ndërtime pa leje

Pejë, 15 korrik 2021 – Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinioni ...

Lexo më shumë