Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

​​​​​​​Aktakuzë kundër katër personave në rastin e mashtrimit për investim në kriptovaluta
​​​​​​​Aktakuzë kundër katër personave në rastin e mashtrimit për investim në kriptovaluta

  Prishtinë, 25 maj 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin ...

Lexo më shumë
Ndalohet një person në rastin ”Visametric”
Ndalohet një person në rastin ”Visametric”

  Prishtinë, 23 maj 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për rastin e “PAYKOS”
Aktakuzë për rastin e “PAYKOS”

  Prishtinë, 4 maj 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin ...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE INSTITUTI PËR MJEKËSI LIGJORE
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE INSTITUTI PËR MJEKËSI LIGJORE

Prishtinë, 26 mars 2023 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik ...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË PËR MEDIA
KOMUNIKATË PËR MEDIA

Prishtinë, 22 mars 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik ...

Lexo më shumë
Aktakuzë kundër një personi për konflikt interesi
Aktakuzë kundër një personi për konflikt interesi

Prishtinë, 2 mars 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, konkretisht Një...

Lexo më shumë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë

Prishtinë, 24 shkurt 2023 –  Duke u nisur nga shkrimet e publikuara dit&...

Lexo më shumë