Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Ndalohen tre persona të dyshuar për veprën penale “Fajdeja”
Ndalohen tre persona të dyshuar për veprën penale “Fajdeja”

  Ferizaj, 24 Tetor 2023– Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve t&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”

  Ferizaj, 03 Gusht 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Pë...

Lexo më shumë
Arrestohen 4 persona nga aksioni i Prokurorisë Themelore Ferizaj
Arrestohen 4 persona nga aksioni i Prokurorisë Themelore Ferizaj

  Ferizaj, 13 Korrik 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se ...

Lexo më shumë
Ndalohen pesë persona të dyshuar për kontrabandim të mallrave dhe artikujve të dëmshëm ushqimorë​
Ndalohen pesë persona të dyshuar për kontrabandim të mallrave dhe artikujve të dëmshëm ushqimorë​

  Ferizaj, 09 Qershor 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj pesëmbëdhjetë të dyshuarve për veprën penale “Fajdeja”
Kërkohet paraburgim ndaj pesëmbëdhjetë të dyshuarve për veprën penale “Fajdeja”

Ferizaj, 03 Mars 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të ...

Lexo më shumë
Mbahet takimi koordinues për veprat penale kundër integritetit seksual
Mbahet takimi koordinues për veprat penale kundër integritetit seksual

Ferizaj, 11 Janar 2023 – Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, z....

Lexo më shumë