Ballina | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
Home Banner
left stars
right stars
Left Logo Right Logo

Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës

Në fokus

news banner
Suspendohet nga detyra e Drejtorit të Përgjithshëm të Sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqi

Prishtinë, 2 mars 2021 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), pas fillimit të procedurës penale ndaj Drejtorit të Përgjithshëm të Sekretariatit (SKPK), Lavdim Krasniqi,...

Lexo më shumë
news banner
Ndalohet një person në rastin “Subvencioni 2021”

Prishtinë, 2 mars 2021 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda-Njësiti për Krime Ekonomike dhe Korrupsion, njofton opinionin se, me aktvendim të...

Lexo më shumë
news banner
Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar, ushtrimi i ndikimit, dhënia e ndihmës kryesve pas kryerjes së veprave penale dhe moslajmërimi i përgatitjes së veprave penale

Prishtinë, 2 mars 2021 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda-Njësiti për Krime Ekonomike dhe Korrupsion, ka paraqitur kërkesë për ca...

Lexo më shumë

Lajme

news banner
KOMUNIKATË PËR MEDIA

Prishtinë, 01 mars 2021 – Prokuroria Themelore e Prishtinës njofton opinio...

Lexo më shumë
news banner
Kryesuesi Maloku është takuar me Shefin e EULEX-it, Wigemark

Prishtinë, 1 mars 2021 – Kryesuesi Këshilli Prokurorial i Kosovës (KP...

Lexo më shumë
news banner
Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, priti në takim shefin e BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog

Prishtinë, 1 mars 2021 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka z...

Lexo më shumë

Të gjitha lajmet:

KPK PSH
Raporti 24h i Prokurorit të Shtetit
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 02 Mars 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 01 mars 2021 – Prokurori i Shtetit ju njofton ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 28 shkurt 2021 – Prokurori i Shtetit ju njofton ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 27 shkurt 2021 – Prokurori i Shtetit ju njofton ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 26 shkurt 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 25 shkurt 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 24 shkurt 2021 – Prokurori i Shtetit ju njofton ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 23 shkurt 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin ...

Shiko të gjitha raportet
Kalendari i takimeve

Dokumente dhe publikime

Legjislacioni
Legjislacioni
Vendime
Vendime
Publikime
Publikime
Dokumente strategjike
Dokumente strategjike
Plane të punës
Plane të punës
Partnerët
Partnerët
Raporte
Raporte
Etika profesionale
Etika profesionale

Fotogaleria

Videogaleria