Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kërkohet paraburgim ndaj një gjinekologu për trajtim të pandërgjegjshëm mjekësor
Kërkohet paraburgim ndaj një gjinekologu për trajtim të pandërgjegjshëm mjekësor

Gjilan, 22 Maj 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar

Gjilan, 05 Mars 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË PËR MEDIA
KOMUNIKATË PËR MEDIA

Gjilan, 30 Dhjetor 2020 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj të miturit për dhunim dhe fotografim të paautorizuar
Kërkohet paraburgim ndaj të miturit për dhunim dhe fotografim të paautorizuar

Gjilan, 03 Tetor 2020  – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka kë...

Lexo më shumë
Prokuroria në Gjilan ndalon 5 inspektorë komunal
Prokuroria në Gjilan ndalon 5 inspektorë komunal

Gjilan, 16 Gusht 2020 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për ...

Lexo më shumë
Prokuroria në Gjilan ngrit 6 aktakuza për veteranët e rrejshëm
Prokuroria në Gjilan ngrit 6 aktakuza për veteranët e rrejshëm

Gjilan, 30 Tetor 2020  – Prokuroria Themelore në Gjilan, ju njofton se ka ...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË PËR MEDIA
KOMUNIKATË PËR MEDIA

Gjilan, 23 Tetor 2020  – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për ...

Lexo më shumë