Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Vrasje e rëndë në Ferizaj
Vrasje e rëndë në Ferizaj

Ferizaj, 10 Gusht 2020 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për ...

Lexo më shumë
PSRK-ja ngre aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist
PSRK-ja ngre aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

Prishtinë, 5 gusht 2020 - Prokuroria Speciale e Republikës së Kosov&...

Lexo më shumë
Prokuroria në Gjilan mbyll hetimet për vrasjet e anëtarëve të familjes Bllaca
Prokuroria në Gjilan mbyll hetimet për vrasjet e anëtarëve të familjes Bllaca

Gjilan, 05 Gusht 2020 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për rrezikim të personave nën mbrojtjen ndërkombëtare
Aktakuzë për rrezikim të personave nën mbrojtjen ndërkombëtare

Prishtinë, 03 gusht 2020 – Prokuroria Speciale e Republikës së Kosov&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj një personi të dyshuar për fajde
Kërkohet paraburgim ndaj një personi të dyshuar për fajde

Gjilan, 30 Korrik 2020 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj të dyshuarit që vrau bashkëshorten e tij
Kërkohet paraburgim ndaj të dyshuarit që vrau bashkëshorten e tij

Gjilan, 26 Korrik 2020 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Vrasje e rëndë në komunën Kamenicës
Vrasje e rëndë në komunën Kamenicës

Gjilan 25 Korrik 2020 – Prokuroria Themelore ne Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Aktakuzë per marrje e ryshfetit e keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar
Aktakuzë per marrje e ryshfetit e keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar

Prishtinë, 24 korrik 2020 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i ...

Lexo më shumë