Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kërkohet paraburgim për burrin që vrau gruan në Llaushë të Skenderajt
Kërkohet paraburgim për burrin që vrau gruan në Llaushë të Skenderajt

Mitrovicë, 06 janar 2022 – Prokuroria Themelore në ...

Lexo më shumë
Kërkohet caktimi i paraburgimit për vrasjen e mbrëmshme në Mitrovicë
Kërkohet caktimi i paraburgimit për vrasjen e mbrëmshme në Mitrovicë

Mitrovicë, 29 dhjetor 2021 – Prokuroria Themelore në ...

Lexo më shumë
Një muaj paraburgim të dyshuarit për narkotikë
Një muaj paraburgim të dyshuarit për narkotikë

Mitrovicë, 24 dhjetor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë  - Departamenti ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për vrasjen te Proper Pizza në Mitrovicë
Aktakuzë për vrasjen te Proper Pizza në Mitrovicë

Mitrovicë, 01 nëntor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë - ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për vrasje të rëndë në Tregun e Gjelbër në Mitrovicë
Aktakuzë për vrasje të rëndë në Tregun e Gjelbër në Mitrovicë

Mitrovicë, 29 tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë - Departamenti i ...

Lexo më shumë
Kërkesë për caktimin e paraburgimit për personat që sulmuan udhëheqësit e Kombinatit Trepça
Kërkesë për caktimin e paraburgimit për personat që sulmuan udhëheqësit e Kombinatit Trepça

Mitrovicë, 19 tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë  - Departamenti ...

Lexo më shumë
Kërkesë për caktimin e paraburgimit për personat që sulmuan udhëheqësit e Kombinatit Trepça
Kërkesë për caktimin e paraburgimit për personat që sulmuan udhëheqësit e Kombinatit Trepça

Mitrovicë, 19 tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë  - Departamenti ...

Lexo më shumë
Kërkohet angazhim në kryerjen e lëndëve të korrupsionit dhe krimeve ekonomike
Kërkohet angazhim në kryerjen e lëndëve të korrupsionit dhe krimeve ekonomike

Mitrovicë, 06 tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë ka mbajtur sot ...

Lexo më shumë