Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Një muaj paraburgim për të personin që vrau babain dhe vëllain në Mitrovicën e Veriut
Një muaj paraburgim për të personin që vrau babain dhe vëllain në Mitrovicën e Veriut

Mitrovicë, 30 maj 2022 – Gjykata Themelore në Mitrovicë - &...

Lexo më shumë
Një muaj paraburgim zyrtarit policor që keqpërdori detyrën zyrtare
Një muaj paraburgim zyrtarit policor që keqpërdori detyrën zyrtare

Mitrovicë, 27 maj 2022 – Gjykata Themelore në Mitrovicë ka ...

Lexo më shumë
Vrasje e dyfishtë brenda familjes në Mitrovicën e Veriut
Vrasje e dyfishtë brenda familjes në Mitrovicën e Veriut

Mitrovicë, 27 maj 2022 – Rreth orës 5 - 5.30 të m&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim për zyrtarin policor që keqpërdori detyrën zyrtare
Kërkohet paraburgim për zyrtarin policor që keqpërdori detyrën zyrtare

Mitrovicë, 25 maj 2022 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë  - Departamenti ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për vrasjen e gruas në Llaushë të Skenderajt
Aktakuzë për vrasjen e gruas në Llaushë të Skenderajt

Mitrovicë, 16 maj 2022 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë - Departamenti i ...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË PËR MEDIA
KOMUNIKATË PËR MEDIA

Mitrovicë, 16 mars 2022 – Prokuroria Themelore e Mitrovicës njofton opinionin se ...

Lexo më shumë
Aktakuzë ndaj njëzet personave për Kontrabandim me migrantë
Aktakuzë ndaj njëzet personave për Kontrabandim me migrantë

Mitrovicë, 15 shkurt 2022 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë - Departamenti i ...

Lexo më shumë