Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë

Prishtinë, 17 dhjetor 2021– Prokuroria Themelore në Prishtinë,ju njofton se ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist
Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

Prishtinë, 15 dhjetor 2021 – Prokuroria Speciale e Republikës së Kosov&...

Lexo më shumë
16 Ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore
16 Ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore

Prishtinë, 10 dhjetor 2021– Në përmbyllje të fushatë...

Lexo më shumë
Arrestohet një person nën dyshimin se ka kryer veprën penale krime lufte kundër popullatës civile
Arrestohet një person nën dyshimin se ka kryer veprën penale krime lufte kundër popullatës civile

Prishtinë, 9 dhjetor 2021 – Prokuroria Speciale e Republikës së Kosov&...

Lexo më shumë
NJOFTIM PËR OPINIONIN PUBLIK
NJOFTIM PËR OPINIONIN PUBLIK

Prishtinë, 9 dhjetor 2021– Prokuroria Themelore në Prishtinë, për ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist
Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

Prishtinë, 7 dhjetor 2021 – Prokuroria Speciale e Republikës së Kosov&...

Lexo më shumë