Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Aktakuzë kundër një personi për ngacmimin e një gazetareje
Aktakuzë kundër një personi për ngacmimin e një gazetareje

  Prishtinë, 24 nëntor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, ...

Lexo më shumë
Ndalohet një person i dyshuar për kanosje ndaj një gazetari
Ndalohet një person i dyshuar për kanosje ndaj një gazetari

  Prishtinë, 8 nëntor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, ...

Lexo më shumë
Ndalohet një person për shkak të dyshimit të keqpërdorimit të pozitës zyrtare
Ndalohet një person për shkak të dyshimit të keqpërdorimit të pozitës zyrtare

  Prishtinë, 6 nëntor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, ...

Lexo më shumë
Aktakuzë lidhur me incidentin në Kuvendin e Kosovës
Aktakuzë lidhur me incidentin në Kuvendin e Kosovës

  Prishtinë, 30 tetor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin ...

Lexo më shumë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë

  Prishtinë, 24 tetor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, pë...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS

  Prishtinë, 11 tetor 2023 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin ...

Lexo më shumë