Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Aktakuzë për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik dhe falsifikim të dokumenteve
Aktakuzë për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik dhe falsifikim të dokumenteve

Prizren, 31 dhjetor 2021 - Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Përgjithsh&...

Lexo më shumë
Arrestohet personi i pestë në rastin e fajdeve të datës 22 dhjetor 2021
Arrestohet personi i pestë në rastin e fajdeve të datës 22 dhjetor 2021

Prizren, 31 dhjetor 2021 - Prokuroria Themelore në Prizren, ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për grabitje
Aktakuzë për grabitje

Prizren, 24 dhjetor 2021 - Prokuroria Themelore në Prizren, ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar

Prizren, 23 dhjetor 2021 - Prokuroria Themelore në Prizren, ...

Lexo më shumë
Ndalohen katër persona për fajde në aksionin e Prokurorisë së Prizrenit
Ndalohen katër persona për fajde në aksionin e Prokurorisë së Prizrenit

Prizren, 22 dhjetor 2021- Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti ...

Lexo më shumë