Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

KOMUNIKATË PËR MEDIA
KOMUNIKATË PËR MEDIA

Ferizaj, 06 Janar 2021 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për ...

Lexo më shumë
Vrasje e rëndë në Ferizaj
Vrasje e rëndë në Ferizaj

Ferizaj, 10 Gusht 2020 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për ...

Lexo më shumë
Ngritet aktakuzë për rastin e vrasjes në Ferizaj që tronditi opinionin publik
Ngritet aktakuzë për rastin e vrasjes në Ferizaj që tronditi opinionin publik

Ferizaj, 29 Qershor 2020-  Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për ...

Lexo më shumë
Kryeprokurori Jashari priti në takim përfaqësuesit e projektit SMIL
Kryeprokurori Jashari priti në takim përfaqësuesit e projektit SMIL

Ferizaj, 11 Qershor 2020- Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Shukri Jashari, ...

Lexo më shumë
Ndalohet një person nën dyshimin për veprat penale “Vrasje në tentativë” dhe “Vrasje e rëndë”
Ndalohet një person nën dyshimin për veprat penale “Vrasje në tentativë” dhe “Vrasje e rëndë”

Ferizaj, 01 Qershor 2020- Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik, se me ...

Lexo më shumë