Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për 183 kg ‘’Marihuanë’’ 
Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për 183 kg ‘’Marihuanë’’ 

  Gjilan, 25 Tetor 2023 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për ...

Lexo më shumë
Ndalohet një person për fajde dhe armëmbajtje pa leje 
Ndalohet një person për fajde dhe armëmbajtje pa leje 

   Gjilan, 23 Tetor 2023 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti pë...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj tre personave për keqpërdorim të pozitës dhe vjedhje pylli
Kërkohet paraburgim ndaj tre personave për keqpërdorim të pozitës dhe vjedhje pylli

  Gjilan, 20 Shtator 2023 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për keqpërdorim të besimit
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për keqpërdorim të besimit

  Gjilan, 27 Qershor 2023 – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka kërkuar ...

Lexo më shumë
Ndalohet një person për keqpërdorim të besimit
Ndalohet një person për keqpërdorim të besimit

  Gjilan, 26 Qershor 2023 – Prokuroria Themelore në Gjilan, në koordinim me ...

Lexo më shumë
Ndalohen 4 persona për shitblerje të narkotikëve
Ndalohen 4 persona për shitblerje të narkotikëve

  Gjilan, 19 Maj 2023 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për marrje të ryshfetit
Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për marrje të ryshfetit

  Gjilan, 30 Prill 2023 – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka kërkuar ...

Lexo më shumë