Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Dy të ndaluar në dy bastisjet në Zveçan dhe Vushtrri ku u gjet sasi e madhe municioni
Dy të ndaluar në dy bastisjet në Zveçan dhe Vushtrri ku u gjet sasi e madhe municioni

Mitrovicë, 13 nëntor 2020 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë&...

Lexo më shumë
Aktakuzë ndaj personit që tentoi ti vë flakën veturës së gazetarit Sh.K
Aktakuzë ndaj personit që tentoi ti vë flakën veturës së gazetarit Sh.K

Mitrovicë, 29 tetor 2020 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë - ...

Lexo më shumë
Prokuroria Themelore e Mitrovicës trajton me prioritet sulmet ndaj gazetarit Sh.K
Prokuroria Themelore e Mitrovicës trajton me prioritet sulmet ndaj gazetarit Sh.K

Mitrovicë, 23 tetor 2020 – Prokuroria Themelore e Mitrovicës njofton opinionin ...

Lexo më shumë
Prokuroria Themelore e Mitrovicës heton kanosjen ndaj kryetarit të Mitrovicës së Jugut
Prokuroria Themelore e Mitrovicës heton kanosjen ndaj kryetarit të Mitrovicës së Jugut

Mitrovicë, 16 tetor 2020 – Prokuroria Themelore e Mitrovicës njofton opinionin ...

Lexo më shumë
30 ditë arrest shtëpiak për të dyshuarin që sulmoi gazetarët në veri të Mitrovicës
30 ditë arrest shtëpiak për të dyshuarin që sulmoi gazetarët në veri të Mitrovicës

Mitrovicë, 04 prill 2020 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë, Departamenti i ...

Lexo më shumë
Një muaj paraburgim të dyshuarit që iu gjetën në banesë 2.4 kilogramë drogë, pranga, fishekë dhe sprej
Një muaj paraburgim të dyshuarit që iu gjetën në banesë 2.4 kilogramë drogë, pranga, fishekë dhe sprej

Mitrovicë, 29 korrik 2019 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë - Departamenti ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për falsifikim të parave
Aktakuzë për falsifikim të parave

Mitrovicë, 26 korrik 2019 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë ...

Lexo më shumë