Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kërkohet paraburgim për personin lidhur me rastin e vrasjes me sëpatë në Fushë Kosovë
Kërkohet paraburgim për personin lidhur me rastin e vrasjes me sëpatë në Fushë Kosovë

Prishtinë, 21 korrik 2020 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti p&...

Lexo më shumë
Ndalohen tetë persona lidhur me rastin e vrasjes në Hallaq të Lipjanit
Ndalohen tetë persona lidhur me rastin e vrasjes në Hallaq të Lipjanit

Prishtinë, 3 korrik 2020 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti p&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj një të dyshuari për sulm seksual
Kërkohet paraburgim ndaj një të dyshuari për sulm seksual

Prishtinë, 16 qershor 2020 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti p&...

Lexo më shumë
Aktakuzë për dhunim dhe vrasje të rëndë të fëmijës në Fushë Kosovë
Aktakuzë për dhunim dhe vrasje të rëndë të fëmijës në Fushë Kosovë

Prishtinë, 6 qershor 2020 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve ...

Lexo më shumë
Komunikatë e përbashkët për media e Prokurorisë Themelore në Prishtinë dhe Inspektoratit Policor të Kosovës
Komunikatë e përbashkët për media e Prokurorisë Themelore në Prishtinë dhe Inspektoratit Policor të Kosovës

Prishtinë, 4 qershor 2020 – Prokuroria Themelore në Prishtinë dhe Inspektorati ...

Lexo më shumë