Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Aktakuzë kundër katër personave për rrëmbim
Aktakuzë kundër katër personave për rrëmbim

Prizren, 19 qershor 2020 – Prokuroria Themelore në Prizren, ka ngritur aktakuzë ...

Lexo më shumë
Aktakuzë kundër tetë personave për falsifikim të dokumenteve
Aktakuzë kundër tetë personave për falsifikim të dokumenteve

Prizren, 05 qershor 2020 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Pë...

Lexo më shumë
Aktakuzë për tentim vrasje, kanosje dhe armëmbajtje pa leje
Aktakuzë për tentim vrasje, kanosje dhe armëmbajtje pa leje

Prizren, 03 qershor 2020 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve t&...

Lexo më shumë
Aktakuzë për armëmbajtje pa leje dhe përdorim të armës 
Aktakuzë për armëmbajtje pa leje dhe përdorim të armës 

Prizren, 27 maj 2020 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për pengim të personit zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare
Aktakuzë për pengim të personit zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare

Prizren, 19 maj 2020 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Pë...

Lexo më shumë