Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kryesuesi Maloku priti në takim Ministren Haxhiu
Kryesuesi Maloku priti në takim Ministren Haxhiu

Prishtinë, 6 prill qershor 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të ...

Lexo më shumë
Prezantohet drafti i Rregullores për Dosjet Personale të Prokurorit të Shtetit
Prezantohet drafti i Rregullores për Dosjet Personale të Prokurorit të Shtetit

Prishtinë, 2 prill 2021 – Komisioni për Çështje Normative, i ...

Lexo më shumë
Aprovohet Korniza Afatmesme e Shpenzimeve 2022-2024
Aprovohet Korniza Afatmesme e Shpenzimeve 2022-2024

Prishtinë, 24 mars 2021 - Komisioni për Buxhet, Financa dhe Personel i ...

Lexo më shumë
Miratohet Plani vjetor i punës së Komisionit për Administrimin e Prokurorive
Miratohet Plani vjetor i punës së Komisionit për Administrimin e Prokurorive

Prishtinë, 23 mars 2021 - Komisioni për Administrimin e Prokurorive i KPK-s&...

Lexo më shumë