Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Studentët nga Universiteti “Ukshin Hoti” vizituan Prokurorinë Themelore në Prizren
Studentët nga Universiteti “Ukshin Hoti” vizituan Prokurorinë Themelore në Prizren

  Prizren, 16 Maj 2024– Prokurorinë Themelore në Prizren, e vizituan nj&...

Lexo më shumë
Aktakuzë për shitblerje të narkotikëve dhe kalim ilagal të kufirit
Aktakuzë për shitblerje të narkotikëve dhe kalim ilagal të kufirit

  Prizren, 14 Maj 2024 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve t&...

Lexo më shumë
Aktakuzë për rastin me fatalitet të trefishtë në Autostradë
Aktakuzë për rastin me fatalitet të trefishtë në Autostradë

  Prizren, 02 Maj 2024 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve t&...

Lexo më shumë
Mbahet takimi i rregullt i mekanizmit koordinues për rastet e dhunës në familje
Mbahet takimi i rregullt i mekanizmit koordinues për rastet e dhunës në familje

  Prizren, 29 Prill 2024 – Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Prizren, Admir ...

Lexo më shumë
Njoftim lidhur me tentim vrasjen e ndodhur në Dragash
Njoftim lidhur me tentim vrasjen e ndodhur në Dragash

  Prizren, 26 Prill 2024 – Prokuroria Themelore në Prizren, njofton opinionin publik, se, ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për vrasje të rëndë
Aktakuzë për vrasje të rëndë

  Prizren, 15 Prill 2024 - Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve t&...

Lexo më shumë
Kryeprokurori Shala priti në takim pjesëtarë të KFOR – it zviceran
Kryeprokurori Shala priti në takim pjesëtarë të KFOR – it zviceran

  Prizren, 05 Prill 2024 – Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Prizren, Admir ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për trafikim me njerëz
Aktakuzë për trafikim me njerëz

  Prizren, 29 Mars 2024 - Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve t&...

Lexo më shumë