Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kryesuesi Hyseni ka prezantuar punën një vjeçare të KPK-së
Kryesuesi Hyseni ka prezantuar punën një vjeçare të KPK-së

Prishtinë, 30 dhjetor 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosov&...

Lexo më shumë
Komisioni për Administrimin e Prokurorive mbanë takimin e fundit për këtë vit
Komisioni për Administrimin e Prokurorive mbanë takimin e fundit për këtë vit

Prishtinë, 28 dhjetor 2020 – Komisioni për Administrimin e Prokurorive i K&...

Lexo më shumë
Zgjedhet Kryeprokurori i Prokurorisë së Apelit dhe kryeprokurorët e 6 prokurorive themelore
Zgjedhet Kryeprokurori i Prokurorisë së Apelit dhe kryeprokurorët e 6 prokurorive themelore

Prishtinë, 24 dhjetor 2020 – Këshilli Prokurorial i Kosovës, i ...

Lexo më shumë
Komisioni për Çështje Normative prezanton aktivitetet e realizuara gjatë vitit 2020
Komisioni për Çështje Normative prezanton aktivitetet e realizuara gjatë vitit 2020

Prishtinë, 23 dhjetor 2020 – Komisioni për Çështje Normative, i ...

Lexo më shumë
Mbahet punëtori lidhur me menaxhimin aktiv
Mbahet punëtori lidhur me menaxhimin aktiv

Prishtinë, 15 dhjetor 2020 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) ...

Lexo më shumë
Vlerësohet bashkëpunimi me EULEX-in
Vlerësohet bashkëpunimi me EULEX-in

Prishtinë, 14 dhjetor 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosov&...

Lexo më shumë