Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Ndalohen 4 persona për shitblerje të narkotikëve
Ndalohen 4 persona për shitblerje të narkotikëve

  Gjilan, 19 Maj 2023 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për marrje të ryshfetit
Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për marrje të ryshfetit

  Gjilan, 30 Prill 2023 – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka kërkuar ...

Lexo më shumë
Ndalohet një person për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik
Ndalohet një person për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik

Gjilan, 13 Mars 2023 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Mbahet takimi koordinues për veprat penale kundër integritetit seksual
Mbahet takimi koordinues për veprat penale kundër integritetit seksual

Gjilan, 11.Janar 2023 – Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Gjilan, z....

Lexo më shumë
Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit 2022
Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit 2022

Me datë 25.10.2022, në Gjilan, nën patronatin e Kryeprokurorit t&...

Lexo më shumë
K O M U N I K A T  Ë   P Ë R   M E D I A
K O M U N I K A T Ë P Ë R M E D I A

Me datë 04.08.2022, Prokuroria Themelore ne Gjilan, në bashkëpunim me ...

Lexo më shumë