Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Njoftim nga Prokuroria Themelore në Pejë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Pejë

Pejë, 27 tetor 2021 - Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinionin publik ...

Lexo më shumë
Prokuroria Themelore e Pejës dhe Gjakovës arrestojnë gjashtë (6) persona për fajde
Prokuroria Themelore e Pejës dhe Gjakovës arrestojnë gjashtë (6) persona për fajde

Pejë/Gjakovë 16.09.2021 – Prokuroria Themelore në Pejë dhe Prokuroria ...

Lexo më shumë
Është duke u punuar në ndriçimin e plotë të rrethanave dhe shkaktarëve të vdekjes së qytetarit B.B
Është duke u punuar në ndriçimin e plotë të rrethanave dhe shkaktarëve të vdekjes së qytetarit B.B

Pejë, 15 shtator 2021 – Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve ...

Lexo më shumë
Ndalohen 7 persona për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Komunën e Pejës
Ndalohen 7 persona për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Komunën e Pejës

Pejë, 11 gusht 2021 – Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinioni publik ...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË PËR MEDIA
KOMUNIKATË PËR MEDIA

Pejë, 17 korrik 2021 - Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinionin ...

Lexo më shumë
Bastisje në disa komuna për ndërtime pa leje
Bastisje në disa komuna për ndërtime pa leje

Pejë, 15 korrik 2021 – Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinioni ...

Lexo më shumë
Aksion nga Prokuroria Themelore e Pejës për ndërtime pa leje, në pesë komuna
Aksion nga Prokuroria Themelore e Pejës për ndërtime pa leje, në pesë komuna

Pejë, 11 qershor 2021 – Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinioni publik ...

Lexo më shumë
Ndalohen dy persona për veprën penale “Trafikimi me njerëz”
Ndalohen dy persona për veprën penale “Trafikimi me njerëz”

Ferizaj, 21 Maj 2021 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti pë...

Lexo më shumë