Dokumente Publikime - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Vendim për emërimin e Grupit Punues për hartimin dhe finalizimin e legjislacionit që rrjedh nga Deklarata e Përbashkët e Zotimit me anëtarët nga KPK-së, nr.202.2024

Shkarko

Vendim për Veton Shabanin, zgjidhet Kryetar i Komisionit për Vlerësim të Performancës së Prokurorëve, nr.201.2024

Shkarko

Vendim për Jetish Malokun, zgjidhet Kryetar i Komisionit për Administrimin e Prokurorive, nr.200.2024

Shkarko

Vendim për aprovimin e dorëheqjes së Veton Shabanit nga pozita e Kryesuesit të Komisionit për Administrimin e Prokurorive, nr.199.2024

Shkarko

Vendim për aprovimin e dorëheqjes së Ardian Hajdarajt nga pozita e Kryesuesit të Komisionit për Vlerësimin e Performancës së Prokurorëve, nr.198.2024

Shkarko

Vendim për Jehona Grantollin, zgjidhet Zëvendës Kryesuese e KPK-së, nr.197.2024

Shkarko