Prokurorit Themelore - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Zyrtarë për Komunikim dhe Monitorim të mediave

Zyrtarë për Komunikim dhe Monitorim të mediave

Yllka Juniku Shehu

Mob: 044/849 197

E-mail: yllka.j.shehu@rks-psh.org

Dokumente dhe publikime