Prokurorit Themelore - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars
Kërkohet masa e paraburgimit ndaj personit i cili dyshohet se është përfshirë në dy raste të vjedhjes së rëndë
Kërkohet masa e paraburgimit ndaj personit i cili dyshohet se është përfshirë në dy raste të vjedhjes së rëndë

  Prishtinë, 21 maj 2024– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik se ...

Lexo më shumë
Diskutohen rastet e dhunës në familje dhe mbrojtja e viktimave të krimit me institucionet shtetërore
Diskutohen rastet e dhunës në familje dhe mbrojtja e viktimave të krimit me institucionet shtetërore

  Prishtinë, 19 prill 2024– Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Prishtinë, Zejnullah ...

Lexo më shumë
Thirrje për bashkëpunim
Thirrje për bashkëpunim

  Prishtinë, 18 prill 2024– Prokuroria Themelore në Prishtinë iu bën ...

Lexo më shumë
Me urdhër të Prokurorit të Shtetit ndalohet i dyshuari i grupit “Albkings”
Me urdhër të Prokurorit të Shtetit ndalohet i dyshuari i grupit “Albkings”

  Prishtinë, 17 prill 2024– Prokuroria Themelore në Prishtinë njofton opinionin publik se ...

Lexo më shumë
Reagim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë
Reagim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë

  Prishtinë, 16 prill 2024– Prokuroria Themelore në Prishtinë ka përcjell&...

Lexo më shumë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë

  Prishtinë, 4 prill 2024– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik lidhur ...

Lexo më shumë