Prokurorit Themelore - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Administrator

Administrator

Elida Tabaku

Tel: 0390/323 128

Email: elida.tabaku@rks-psh.org
 

Lezete Nikoliqi

Tel: 0390/324 008

Email: lezete.nikoliqi@rks-gov.net

Adresa: Prokuroria Themelore Gjakovë, rruga Nëna Terezë pa nr. Gjakovë

Dokumente dhe publikime