Prokurorit Themelore - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Zyrtar për Informim dhe Monitorim të mediave:

Zyrtar për Informim dhe Monitorim të mediave:

Valon Preteni
Tel: 03820066201
E-mail: valon.preteni@rks-psh.org           
pth.mitrovice@rks-psh.org

Adresa e Prokurorisë: Prokuroria Themelore e Mitrovicës, Lagja e Boshnjakëve - Mitrovicë Veriore