Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Ndalohet një person nën dyshimin për veprat penale “Vrasje në tentativë” dhe “Vrasje e rëndë”
Ndalohet një person nën dyshimin për veprat penale “Vrasje në tentativë” dhe “Vrasje e rëndë”

Ferizaj, 01 Qershor 2020- Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik, se me datë 31 Maj 2020, në ora 16:30, me urdhër të prokurorit, ka ndaluar në kohëzgjatje prej 48 orësh, një (1) person nga Hani i Elezit. I njëjti është arrestuar me urdhërarrest ndërkombëtar dhe është ekstraduar nga Italia në Kosovë, nën dyshimin se me datë 09 Nëntor 2002, ka kryer veprën penale “Vrasje në tentativë” dhe “Vrasje e ...

Lexo më shumë