Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kërkohet paraburgim për burrin që vrau gruan në Llaushë të Skenderajt
Kërkohet paraburgim për burrin që vrau gruan në Llaushë të Skenderajt

Mitrovicë, 06 janar 2022 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë - Departamenti i Krimeve të Rënda, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Mitrovicë caktimin e paraburgimit për të dyshuarin S.Q., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprat penale “Vrasja e rëndë“ nga neni 173 paragrafi 1 nënparagrafi 1.3 të KPRK, si dhe “Mbajtja ...

Lexo më shumë
Kërkohet caktimi i paraburgimit për vrasjen e mbrëmshme në Mitrovicë
Kërkohet caktimi i paraburgimit për vrasjen e mbrëmshme në Mitrovicë

Mitrovicë, 29 dhjetor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë - Departamenti për Krime të Rënda, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Mitrovicë caktimin e paraburgimit për dy të ndaluarit me iniciale G.R., dhe M.H., për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e veprave penale “Grabitja” dhe “Mbajtja nëpronësi, kontroll ose posedim&...

Lexo më shumë
Një muaj paraburgim të dyshuarit për narkotikë
Një muaj paraburgim të dyshuarit për narkotikë

Mitrovicë, 24 dhjetor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë  - Departamenti për Krime të Rënda, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Mitrovicë caktimin e paraburgimit për të dyshuarin M.V., për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e veprës penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotropike dhe analoge” nga neni 267, paragrafi 2 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës. Te ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për vrasjen te Proper Pizza në Mitrovicë
Aktakuzë për vrasjen te Proper Pizza në Mitrovicë

Mitrovicë, 01 nëntor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë - Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë, në Gjykatën Themelore në Mitrovicë, kundër të pandehurve L.S., B.H., V.I., dhe V.S., në drejtim të veprave penale “Vrasja e rëndë”, nga neni 173 paragrafi 1 pika 1.5 të KPRK, “Vrasja e rëndë në tentativë”, nga neni 173 paragrafi 1 pika 1.5 lidhur me nenin 28 të KPRK, “Mbajtja në pronë...

Lexo më shumë
Aktakuzë për vrasje të rëndë në Tregun e Gjelbër në Mitrovicë
Aktakuzë për vrasje të rëndë në Tregun e Gjelbër në Mitrovicë

Mitrovicë, 29 tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë - Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë, në Gjykatën Themelore në Mitrovicë, kundër të pandehurit Sh.A., në drejtim të veprës penale “Vrasja e rëndë”, nga neni 173 paragrafi 1 pika 1.5 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës (KPRK). Prokuroria njofton opinionin se me datë 17 prill 2021, rreth orës 12 e 40 minuta  në brendi të Tregut të ...

Lexo më shumë
Kërkesë për caktimin e paraburgimit për personat që sulmuan udhëheqësit e Kombinatit Trepça
Kërkesë për caktimin e paraburgimit për personat që sulmuan udhëheqësit e Kombinatit Trepça

Mitrovicë, 19 tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë  - Departamenti i Përgjithshëm, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Mitrovicë caktimin e paraburgimit për të dyshuarin R.I., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Sulmi“ nga neni 184 paragrafi 1 i KPRK, ndërkaq për të dyshuarit B.S., B.I., Sh.R., dhe Z.I., për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar për ...

Lexo më shumë
Kërkesë për caktimin e paraburgimit për personat që sulmuan udhëheqësit e Kombinatit Trepça
Kërkesë për caktimin e paraburgimit për personat që sulmuan udhëheqësit e Kombinatit Trepça

Mitrovicë, 19 tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë  - Departamenti i Përgjithshëm, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Mitrovicë caktimin e paraburgimit për të dyshuarin R.I., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Sulmi“ nga neni 184 paragrafi 1 i KPRK, ndërkaq për të dyshuarit B.S., B.I., Sh.R., dhe Z.I., për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar për ...

Lexo më shumë
Kërkohet angazhim në kryerjen e lëndëve të korrupsionit dhe krimeve ekonomike
Kërkohet angazhim në kryerjen e lëndëve të korrupsionit dhe krimeve ekonomike

Mitrovicë, 06 tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë ka mbajtur sot kolegjiumin e radhës të prokurorëve të kësaj prokurorie, me pjesëmarrjen e prokurorëve Laura Pula dhe Arben Ismajli, të Grupit punues për mbikëqyrjen e Njësitit për Luftimin e Korrupsionit dhe Krimeve Ekonomike. Gjatë kolegjiumit janë diskutuar raportet e punës, me theks të veçantë shqyrtimi i lëndëve të korrupsionit dhe krimeve ekonomike, si dhe sfidat ...

Lexo më shumë